17 Eylül 2012 Pazartesi

The Hangover 2009


Vizyon Tarihi: 10 Temmuz 2009
Yönetmen: Todd Phillips
Senarist: Jon Lucas, Scott Moore
Süre: 100dk
imdb puanı: 7.8

Oyuncu Kadrosu: 
Bradley Cooper(Phil Wenneck), Zach Galifianakis(Alan Garner), Ed Helms(Stu), Justin Bartha(Doug Billings)

Benim Puanım: 8.7


Filmin özeti ve filmle ilgili düşüncem:

“Vegas’ta olan Vegas’ta kalır.”

Hikaye şudur; arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekarlığa veda partisi vermek için Las Vegas'a giden dört arkadaş, sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. Ayrıca damat ortada yoktur. Bir gece öncesine dair hiçbir şey hatırlamayan üç arkadaş ip uçlarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles'a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.

----------------------------------------------------

Bu filmi tek kelimeyle özetlemek gerekirse: Korkutucu derecede komik bir komedi filmi. Alan karakteri inanılmaz. İzlerken sayısız yerde kahkahalar attım. Konu mükemmel sürükleyici. Bunun devamı ikinci filmle de geliyor. Umarım üçüncü filmi de olur. Gerçekten çok kaliteli bir komedi. Moral bozukluğuna, terk edilişlere, Sınavdan kalmalara birebir ilaç niyetine izlenebilir. Bu serinin en çok hoşuma giden yanı ise filmin sonunda jenerikle birlikte geçen fotoğraflar.

Senaryosuyla, oyuncularıyla, kurgusuyla olağanüstü bir film. Tekrar tekrar izleyebileceğinize inanabilirsiniz. Komedi seven sevmeyen herkese tavsiye ediyorum. İyi seyirler.. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder