2 Ağustos 2012 Perşembe

Cehennem Melekleri 2010


Vizyon Tarihi: 13 Ağustos 2010
Yönetmen: Sylvester Stallone
Senarist: Dave Callaham, Sylvester Stallone
Süre: 103dk
imdb puanı: 6.5

Oyuncu Kadrosu: 
Sylvester Stallone(Barney Ross), Jason Statham(Lee Christmas), Jet Li(Bao Thao), Dolph Lundgren(Gunner Jensen), Terry Crews(Hale Caeser), Giselle Itie(Sandra)

Benim Puanım: 8.0


Filmle ilgili düşüncem:

Cehennem melekleri bir kiralık savaş timidir ve bu sefer ki görevleri Güney Amerika'da bir ülkeye sızarak, bu ülkenin acımasız diktatörünü devirmektir. Fakat görev başlar başlamaz Cehennem melekleri grubu her şeyin tam olarak göründüğü gibi olmadığını anlar ve kendilerini tehlikeli bir ihanet ağının içerisinde bulurlar. Görevlerinin tamamlanmasının engellenmesi ve masum bir insanın hayatının tehlikeye atılmasından başka Cehennem melekleri daha zor bir durum olan grubun dağılma tehlikesiyle karşı karşıyadır..

Her izleyenin muhakkak söyleyeceği bir kelime “senaryo fena değildi ancak kadro muhteşem.” Tabii ki herkes böyle bir kadroyu görünce beklentisini zirvede tutmak ister. Jet Li severler onun bu kadar karizmasının çizilmemesini ister. Jason Statham daha fazla araba kullansın ister. Aslında senaryo da muhteşem olsa bir filmde çıta daha nereye yükselebilir bilmiyorum. Aksiyon, macera, dövüş, gerilim ne tür film yapacaksanız yapın aranılan adamların hepsinin toplandığı bir film. Konu ne kadar kötü olursa olsun bu film izlenir. Çünkü filmin senaryosundan çok bu adamların yan yana oynamalarını görmenin vereceği hisler ön plandadır. Filmde herkes başrol, sadece bir iki dakika görünen birinin Bruce Wills ya da Arnold Schwarzenegger olduğu başka bir film hatırlıyor musunuz? Ben hatırlamıyorum.

Kısacası bu film hakkında pek fazla söylenecek bir şey yok. Severek izliyoruz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder