2 Ağustos 2012 Perşembe

LOL - Laughing Out Loud 2012


Vizyon Tarihi: 1 Mart 2012
Yönetmen: Lisa Azuelos
Senarist: Delgado Nans
Süre: 92dk
imdb puanı: 6.1

Oyuncu Kadrosu: 
Miley Cyrus(Lola), Demi Moore(Anne), Emily(Ashley Hinshow), Kyle(Dıuglas Booth)

Benim Puanım: 6.0


Filmle ilgili düşüncem:

LOL – Lots of Laugh yani Bol Bol Gül anlamında kullanılır. Ancak film için Bol Bol Sev anlamına gelen Lots of Love diye çevrilmiş. Başrol Lola kısaca Lol. Miley Cyrus'un annesini Demi Moore canlandırıyor, Mileyin annesi yeni boşanmış bir anneyi canlandırırken Mileyde 18li yaşlara yeni girmiş bir genç kızı canlandırıyor filmde Miley, Annesi ve Erkek arkadaşıyla yaşanan olaylar anlatılıyor...Film 2008 yılı Fransız yapımından çeviridir.

Film bana çok gerçekçi geldi. Evet açık söyleyeyim sonunu tahmin etmenize zorlayacak, sizi heyecanlandıracak bir film değil. Lakin kadro güzel ve izlerken film doğal hayatın akışından alınmış gibi bir hava veriyor size.

Filmin sonuna doğru yirmi dakikalık bir Paris gezisi var ve o kısımları izlerken Amerikalılar gibi bizimde Fransız kültürüne uzak olduğumuzu hissettim. Bunun yanında Fransız ailelerin ve yemeklerin farklılığından çok Aşk şehri Paris’te daha farklı ve uzun görüntüler olabilirdi.

Demi Moore ve Miley Cyrus iyi bir anne-kız profili oluşturmuş. Son olarak Emily’ye gerçekten acıdığımı ve bu konuda yalnız olmadığımı belirtmek istiyorum :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder