9 Ağustos 2012 Perşembe

The Hangover II 2011


Vizyon Tarihi: 3 Haziran 2011
Yönetmen: Todd Phillips
Senarist: Craig Mazin
Süre: 102dk
imdb puanı: 6.5

Oyuncu Kadrosu: 
Bradley Cooper(Phil Wenneck), Zach Galifianakis(Alan Garner), Ed Helms(Stu), Mason Lee(Teddy), Jamie Chung(Lauren)

Benim Puanım: 8.0


Filmle ilgili düşüncem:

Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) ve Doug (Justin Bartha), Stu’nun düğünü için Bangkok'a giderler. Las Vegas’taki unutulmaz bekarlığa veda partisinden sonra, Stu bu sefer kendi bekarlığa vedasını asla şansa bırakmadan gayet sakin bir "düğün öncesi kahvaltısı"nı yeğler. Fakat kankaları için onca yol tepen Phil, Doug ve Alan bir kahvaltıyla asla yetinmeyecektir.

Stu'yu akşam sahilde sadece birer bira içmeye ikna eden ekip, ertesi sabah hiç hesapta olmayan olaylara karışmış biçimde ayılırlar... Bu sefer de hiçbir şey planlandığı gibi gitmez. Vegas’ta olan Vegas’ta kalır ama Bangkok'ta olanlar hayal bile edilemez.

Todd Phillips’in yönetmenliğinde, 2009’un en çok ses getiren filmlerinden biri olarak tüm zamanların en çok hasılat yapan komedisi olma unvanını elinde bulunduran “Felekten Bir Gece”nin devam filmi, çeteyi kaldığı yerden alıp, bu kez Bangkok sokaklarına sürüklüyor...

Harika bir komedi. Allen karakteri müthiş zaten filmin komedi unsuru onun üzerine kondurulmuş. Filmi genel olarak bir tebessüm ile izliyorsunuz ama birkaç yerde cidden sesli güldüm. Gülmenin yanında, gizemi çözme içgüdünüz de ağır basıyor. Filmi izlerken sıkıldığımı hatırlamıyorum. Warner Bros iyi yere yatırım yapmış. Herkese tavsiye ediyorum eminim çok güleceksiniz. İmdb puanına aldanmayın ve aileyle birlikte izlememeye özen gösterin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder